Basket [0]     DKK 0

Bace Retail ApS

Kunder i centrum - eksperter i medarbejdergaver, kundegaver og julegaver.

Bace Retail - kunden i centrum

Besøg vores showroom på Tøndervej 1B, 6200 Aabenraa, eller gi’ et ring. Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed, så vi er sikre på at du får lige præcis den løsning der passer dine behov.

Hos Bace Retail ApS er service ikke noget du betaler ekstra for. Det er inkluderet – uanset om du er en stor eller lille virksomhed. Vi bilder os ind, at det er vores service, der gør forskellen, og har gjort det lige siden 2011 i det tidligere Bace ApS.

 

Julegaver og firmagaver

Her har du et væld af muligheder for at finde den helt rigtige gave – både til dine medarbejdere og kunder.

Vi kan med garanti hjælpe dig, så du får den løsning, du efterlyser. Vi er kendt for den kreative tilgang til opgaverne - med dig i centrum. Gaver til fødselsdage, receptioner og jubilæer fylder sammen med julegaver til medarbejdere og kunder en god del af vores hverdag.

 

Profilbeklædning

Vi har også stor ekspertise inden for beklædning til virksomheder, skoler og foreninger. Vi er leveringsdygtige i hele paletten, som kan være caps, t-shirts, poloshirts, skjorter og jakker. Har du andre idéer klarer vi også dette. Vi har muligheder for hurtige leveringer der produceres i Danmark, men vi har også formaliserede samarbejdspartnere i østen, som producerer de større mængder, dog mod en længere leveringstid, men også med de bedste priser.